Kitchen Improvement

Keukeninrichting

Door toepassing van  hedendaagse ladentechniek kunt u  optimaal gebruik maken van iedere centimeter in uw keuken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de spacecorner; een ladenkast voor in een hoekopstelling. Geen rammelende draaiplateaus meer maar super efficiënte lades met volop ruimte voor pannen, bestek en nog veel meer.
Ook voor lade-indelingen hebben wij een  zeer uitgebreid programma, afvalsystemen, bordenrekken, kruidenrekken en natuurlijk de bestekbakken.
De gootsteenkast was tot voorkort de meest rommelige en vieze kast van de gemiddelde keuken. Met de speciale spoelkast lade is hier een eind aan gekomen. Een eenvoudige uitsparing in de lade zorgt voor voldoende ruimte voor de afvoer en de waterleidingen en kunt u ook deze kast optimaal benutten

Kitchen Improvement gebruikt schanier en ladetechniek van vooraanstaande producenten als Hettich en Blum. Het bekende blumotion systeem, de afremmende inloopgeleiding, leveren wij  standaard op onze lades.

Voor de echte fijnproever hebben wij de houten lade, met de zelfde mogelijkheden als de stalen lades. Ook deze lades zijn standaard voorzien van de afremmende inloopgeleiding en leverbaar in iedere afmeting.

 

 

Hoekkastlade Blum Houten keukenlade Carrousel